Wild Women Retreat with vision quest

Välkommen till en helg i vildkvinnans ära!
Datum: 21-23/5 2021

Är det dags att låta din inre vildkvinna släppas fri? Dags för den delen av dig som vet att du är naturen, urkraften att träda fram. Få plats. Få uttrycka sig med alla sina färger och känslor. Med all sin kraft.

21-23 maj bjuder jag in till ett retreat för din intresse vildkvinna.

Vi startar med en eldceremoni på fredagen för att hämta hem vår kraft och ta hjälp av eldens transformerande styrka att låta lagren av begränsning brännas av och lämna oss.

På lördagen förbereder vi oss för en natt av vision Quest/utesittning. Vi rensar och renar oss med hjälp av vattnet. Hämtar hem våra intentioner och integrerar dom i våra kroppar.

Utesittningen sker under kvällen och natten på lördagen och morgonen på söndagen. Vi fastar och sitter ute tillsammans med moder jord. Ger våra själar och kroppar utrymme att andas och samtala med den stora modern och universum.

För de som vill ha hjälp att connecta med moder jord så kommer plant medicinen rapé att erbjudas samt nordisk flygsalva.

På söndag morgonen samlas vi och äter en frukostbuffé tillsammans, delar våra upplevelser och gör vad vi behöver för att integrera vår upplevelse.

Är du redo att kliva djupare in i din relation till den stora modern och dig själv? Då ser jag fram emot att ses i maj ❤️🙏

Din insats: 4900kr (möjlighet att dela upp betalning finns)

Ingår:

  • Vegetarisk och glutenfri mat
  • eldceremoni
  • förberedelser inför utesittning
  • utesittning m eventuell rapé
  • sovplats i tipin fredag-lördag
  • integrering efter utesittning
    Obs! Endast 8 platser.

Anmälan sker till: linapetersdotter@gmail.com

Jag ser så otroligt innerligt fram emot att ses och få dela denna resa hem till vår inre vildkvinna tillsammans ❤️🙏

Obs. Nakenhet kommer förekomma för att klä av oss alla de föreställningar vi har om vem vi måste vara och inte får vara och kliva in i tillåtelsen att vara precis de vi är. Och detta event är endast öppet för dig som definierar dig som kvinna.