Voice Of The Universe Retreat/Festival

För tredje året i rad öppnar vi dörrarna för det magiskt vackra eventet; Voice of the universe. Detta är ett utrymme för det universella samtalet och har i år fokus på Body Awareness och vår relation till våran egna kropp.Vår kropp är vårt tempel. Det är genom kroppen vi upplever allt så att hedra och ära vår kropp genom vår medvetna närvaro är för oss den största gåvan vi kan ge oss själva och livet.

Vi från School of Mother Earth och Skogstemplet vill bjuda in dig till att medskapa detta unika utrymme med oss. Vi kommer hålla i morgondelning/in checkning samt några fasta punkter kring body awareness, meditation, frigörande dans och någon större ceremoni. Men vi ser också framför oss att du som deltagare är välkommen att medskapa och är välkommen att bidra med din gåva och passion. Vi samlas för att tillsammans öppna upp ännu djupare och större för det samtal och den vibration som finns i världen. Här finns utrymme för allt ifrån Qi gong, sångworkshop, trumresor till beröringsövningar. Vad dessa dagar ska innehålla är upp till oss som väljer att kliva in i cirkeln tillsammans. Program för eventet (byggs på löpande och tider för varje aktivitet kommer sättas när eventet närmar sig):- Vi börjar varje dag med en morgoncirkel där vi delar vart vi är just nu och sätter ord på vad vi längtar efter och behöver för att sedan röra oss vidare därifrån in i de olika aktiviteterna som erbjuds.

– Öppningsceremoni på söndagen eget allas ankomst
– hapé och senanga ceremoni
– body awareness workshops
– meditationer
– Frigörande dans
– Trumhealingcirkel
– Surrender leadership workshop
– sound healing session
– Stängningsceremoni innan alla åker hem
– och så mycket mer är i planerande

Mat och boende: i priset ingår vegetarisk mat för alla dagar, begränsat antal sovplatser och obegränsat med tältplats.

Anmälan: skicka din anmälan till linapetersdotter@gmail.com. Obs. Inkludera dina allergier och din fakturaadress.
Din investering: 2000kr för dig med mindre ekonomiskt utrymme. 3000kr för dig med mer ekonomiskt utrymme. Samt din närvaro och öppenhet för mötet med dig själv och andra på denna djupt transformerande plats.
Betalning sker via faktura på mailen.

Vill du vara med och samskapa detta utrymme genom att bidra med att hålla i en workshop, ceremoni, en healingcirkel eller liknande? Då är du mer än välkommen att kontakta mig på linapetersdotter@gmail.com eller via Facebook där jag har användarnamn Lina Petersdotter Johansson och berätta vad du känner att du vill bidra med för att fördjupa och öppna upp relationen till dig själv och din kropp ❤️🙏Längtar du dessutom efter att bygga din egna trumma för att kunna använda under eventet så är du varmt välkommen att delta på en tre dagars trumbyggarceremoni dagarna innan. Mer info om det kan du se här: https://fb.me/e/3HCcMG3mU

Välkommen till en helg där vi andas, möter och känner vår kropp, vår själ och vår kärlek till oss själva och världen!