Hästarnas årsresa 2022-2023

Vem behöver du vara för att skifta från en dominans- och våldskultur till en kultur av tillit och kärlek?

I denna årsresa som sträcker sig från 30 september 2022 – 2 oktober 2023 önskar hästarna att få kliva in ännu tydligare i sitt guidande och ge oss människor det stöd vi behöver på resan. De säger att vi är i ett skifte. Att vi levt i en dominans och våldskultur i tusentals år och nu har vi kommit fram till vägskälet. Skall vi fortsätta köra på i de spår vi känner. Spår som leder oss till en uppenbar katastrof eller ska vi byta riktning, skifta till en tillits och kärlekskultur? Valet är vårt och den här årsresan är deras erbjudande om stöd och hjälp på vår väg.

Denna årsresa kommer innehålla 5 helgträffar (en långhelg) där vi fysiskt möter hästarnas i deras guidande. Vi kommer främst att arbeta med mina närmaste hästkollegor, Lusitanohästarna på Rotbrunna Häst och kursgård utanför Enköping men också en fantastisk hästflock hos Carolina Berg Rustas i Ramsberg som dedikerar sig till att undersöka hur vi kan skifta från en dominanskultur till en tillitskultur och specialiserat sig på traumaarbete.

Mellan träffarna hörs vi digitalt och du får tillgång till tre enskilda guidande samtal med Lina Petersdotter Johansson.

Läs mer om årsresan och hur du anmäler dig på Hästarnas visdoms sida.