Eldens transformerande kraft

Eldens transformerande kraft - event School of Mother Earth

Detta är en inre resa med fokus på din egna transformation. Intentionen med denna helg är att fördjupa och bredda verktygen du har med dig och kanske ge dig några nya så att du kan ta ett ännu större ansvar för ditt växande. Att skapa ett utrymme för dig att kliva in i ditt självledarskap så att du, stadigt och balanserat kan följa med i ditt egna liv.

Tid: 25 mars 2022 kl 14:00 – 27 mars 2022 kl 15:00

Plats: Skogstemplet, Viggbo 130, 733 62 Västerfärnebo

Vi kommer tillsammans under denna helg att undersöka den transformerande kraften i elden. Vi kommer också att gå djupare ner i förståelsen kring att arbeta med transformation och skina vårt ljus på nycklar som hur du sätter en tydlig men öppen intention för att låta universum arbeta med dig och hur du kan ta ansvar för din egna energi och lära dig vad som är ditt och vad som är andras. Samt naturligtvis lära dig att släppa taget om de känslor och energiavtryck som inte är dina.

Vi återknyter till urkraften genom att spendera tid med den inre elden. Återuppväcker det som är sovande och föder det som är friskt och levande. Låter elden transformera det som inte längre tjänar oss genom eldceremoni.

Vi bygger också relation till den yttre elden genom att berätta historier och hanverka kring elden. Alla deltagare får bygga sina egna skallror och medicinpåsar för att inte bara få med sig inre utan också yttre verktyg. Samt så klart laga mat över öppen eld och genomföra en större eldceremoni. Även plantmedicinen rapé introduceras till de som vill ha stöd på sin transformerande resa.

Praktisk info

– Starttid: kl 14.
– Sluttid: kl 15.

– Boende: Ingår i priset och sker i kroppstemplet (sovloft) och i eldtemplet (tipin) samt kanske även i huvudhuset på gården (the house of tranformation). Det är ett enklare boende då gården är en off grid gård där vi prioriterar att leva i nära relation till resten av naturen.

Uppvärmning i form av gasol eller vedkamin finns i samtliga utrymmen.

Madrasser finns men i övrigt behöver du ta med dig de sovsaker du behöver. Det finns ingen el att tillgå och toalett består av ett utedass.

Tvättning sker i vattentemplet som består av en bastu, varmbadtunna och en kallbadtunna (varmbadtunnan är endast uppvärmd vid specifika tillfällen).

– Mat: All mat ingår. Vi lagar vegetarisk och glutenfri mat.

– Vardagen ihop: Vi hjälps åt med att få vardagsbestyr att gå ihop tillsammans så som att värma mat, hämta ved, bära vatten och städa efter oss. Detta som en del i att bygga relation till elden, maten, vattnet osv. En del i vår relationella process helt enkelt.

Din investering: 2900kr

– Anmälan: Sker till linapetersdotter@gmail.com.

Ange ditt namn, adress, telefonnummer och mailadress samt om du har några allergier och om du vill delbetala. Anmälan är fullbordad när första betalningen skett.

Lite information om mig som utrymmeshållare:

Lina Petersdotter Johansson är upplärd av hästarna och guidad sedan barnsben i vad som behövs för att transformation ska ske på ett balanserat och hälsosamt sätt. Hon har arbetat med trauma release, läkning och växande på många sätt. Bland annat genom Body Awareness, tantramassage och nu, shamansk healing. Lina är grundaren av School of Mother Earth samt sveriges första utbildning i Ekopedagogik. Hon har också varit med och skrivit 3 böcker varav 2 st har blivit internationella bästsäljare och håller nu utrymme för födandet av ytterligare en samförfattarbok, Hästarnas Visdom. Som ges ut i December på hennes egna förlag. Denna årsresa är manifesteringen av en vision som hon hämtade hem under en resa till norrland/sapmi och är en del av hennes livsuppgift att hämta hem och läka den nordiska visdomen. Mer om Lina kan du läsa på www.schoolofmotherearth.com/us.

Skogstemplet är den plats vi kommer ha som vår bas under denna resa. En plats som är helgad och dedikerad till transformation och fördjupande av relationen till oss själva, varandra och moder jord. För att lära känna skogstemplet så är du välkommen att kika in på www.schoolofmotherearth.com/the-place

Så största och varmaste välkommen vill vi önska dig som känner kallet att vandra än djupare med moder jord och elementen. För att hämta hem din egna transformerande kraft och kliva än djupare in i ditt självledarskap.

/Lina och skogstemplet