Drum and voice healing retreat

Att trumma och sjunga tillsammans är något av det mest fundamentala i livet. Något som skapar en djup känsla av kontakt och hjälper oss att känna samhörighet och gemenskap. Därmed något som läker oss på en djup nivå.

Därför bjuder vi in till en retreat med fokus på trumman och röstens läkande kraft.

Du behöver inte ha någon som helst erfarenhet av trummande och sång/röstarbete då allt handlar om att frigöra blockeringar och kraft.

Vi kommer gå igenom trum teknik vid behov och varva Trum och rösthealing session med Lina Petersdotter med frigörande övningar för att tillsammans hjälpas åt att släppa rädslor för att uttrycka oss och ta vår plats i världen.

Start fredagen den 10 sept kl 18 med middag, öppnande av det heliga utrymmet med efterföljande vattenreningsceremoni med bastu och kallbad.

På lördagen så varvar vi Trum och rösthealing med Lina och frigörande övningar för att släppa loss din vibration och kraft i världen.

Exakt innehåll beror på gruppens behov men saker som kan ingå är trumresa, trumhealingcirkel, Trum och sång healing, krafttrumning, toningsövningar och andra röstövningar för att frigöra vår röst. Allt detta binds ihop med shamansk healing och ett tryggt och helande utrymme där hela du är välkommen.

På söndagen fortsätter vi med Trum och röst healingen och avslutar med att stänger cirkeln för att ni sedan ska kunna åka hem vid 15 tiden.

Praktiskt:
Boende – finns i tipin med vedkamin eller i kroppstemplet som är ett loft med gasolkamin. Det finns madrasser men du behöver ha med övrig sovutrustning själv.
Mat – vi serverar vegetarisk och glutenfri mat från fredag middag till söndag lunch.
Anmälan: sker till linapetersdotter@gmail.com

Din investering: 3900kr
Tidigt ute pris fram till 26e aug: 2900kr!!!

Möjlighet att dela upp betalning finns.

Endast 10 deltagarplatser!

Så varmast välkommen till skogstemplet och School of mother earth för en helg av djup kontakt och stort frigörande ❤️🙏

/ Lina